"COST PER WEAR" aneb hodnota oblečení v čase

Znáš koncept "Cost per Wear"? Je to takový trik jak vypočítat skutečnou hodnotu svého šatníku.

Můžeš mít styl a zároveň šetřit planetu. Navíc nikdo není tak bohatý, aby si zbytečně kupoval levné věci, že? My v EM tuhle myšlenku milujeme a věříme, že to, co nosíš, je víc než jen oblečení – je to tvoje osobní prohlášení, tvoje hodnoty a tvůj pohled na svět.

 

Kouzlo „Cost per Wear“

Představ si kabát, který se s každým nošením stává cennějším, nebo šaty, které máš roky a pořád vypadají skvěle. To je přesně to, o co jde. “Cost per Wear” je snadný způsob, jak zjistit skutečnou hodnotu oblečení v čase. Jednoduše cenu kousku vydělíš počtem nošení. Pomůže ti to zaměřit se na užitečnost a kvalitu, a ne jen na cenovku.

 

Carousely-3

Proč to funguje?

Protože místo hromady levného oblečení, které se rychle rozpadne, investuješ do pár kvalitních kousků, které ti vydrží roky. Příklad? Naše šaty nebo nadčasové košile – tyhle kousky jsou navrženy tak, aby vydržely sezónu za sezónou, a jejich náklady na jedno nošení jsou pak směšně nízké.

 

Carousely-2

Jak to spočítat?

Naše boží KILLERS kalhoty stojí 1890 CZK. Představ si, že je nosíš 2x týdně po dobu 3 let. Tak je na sebe oblékneš 312x. Takže:

Cena / Počet nošení = Náklady na jedno nošení
1890 CZK / 312 = 6 CZK!

A když vydrží déle (což určitě vydrží), bude to ještě levnější!

 

Carousely-4

Kvalita vs. Kvantita

Naše první šaty ADELE a MUSE nebo tuniky FAITH a CURE z roku 2018 se nosí už několik sezón a pořád se neomrzely. Přemýšlej o tom – investovat do kvalitního kousku, který tě nezradí v jakékoliv situaci díky své univerzálnosti, je zkrátka k nezaplacení.

Pamatuj, že skutečná hodnota oblečení není jen v ceně, ale v jeho všestrannosti, kvalitě a životnosti. V EM navrhujeme kousky, které jsou nejen skvělou investicí do tvého šatníku, ale také do udržitelnější budoucnosti. Takže až budeš příště nakupovat, vzpomeň si na “Cost per Wear” a udělej ze svého šatníku opravdový poklad.

 

Kopie návrhu FB cover-2 
Zpět do obchodu